banner.jpg

Hobbiez bestaat al sinds 2004, in het begin ging ik met mijn artikelen nog op huisbezoek bij klanten, maar al snel kocht ik een mooie rode bus en stond ik op verschillende weekmarkten.

Daarnaast had ik via Onetoshop ook een webwinkel en was ik dag en nacht bezig met bestellen, marktkramen opbouwen en zelfs workshops geven in de avonduren.

Door persoonlijke omstandigheden moest ik in 2011 fulltime gaan werken en stoppen met de markten. Ook kwam de webshop op een laag pitje te staan.

Onlangs ben ik -ondanks dat ik nog steeds fulltime werk- weer gestart met inkopen en het updaten van de webwinkel.

Waarom: omdat ik het zo ontzettend leuk vind en al het klantencontact, de leuke artikelen, kortom de hele hobbywereld zo mis. 

Hobbiez is de leukste webwinkel van Raamsdonksveer en omstreken op het gebied van hobbyartikelen.

Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op jullie vragen en bestellingen, dat zal meestal in de avonduren en weekenden zijn.

Bestellen bij Hobbiez? Ja, want je zult merken dat ik goedkoper ben dan menige andere hobbywinkel. Bovendien kan ik ook bijna alles voor je bestellen, wat niet in de webwinkel te vinden is.

Ik heb ook nog een aardige voorraad uit het verleden, helaas is het onmogelijk om bijvoorbeeld alle knipvellen in de webwinkel te zetten. Ik probeer nog wel steeds tussendoor oude voorraad af te prijzen en te plaatsen. Mocht je hierover vragen hebben, iets speciaals zoeken, laat het even weten.

 

Lieve Hobbiezgroet,

Petri.

 

P.S. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, kortingsacties en hobbieztips: meld je aan als klant en kies voor de nieuwsbrief of alleen de nieuwsbrief ontvangen kan natuurlijk ook.